Omschrijving van RCGS Resolute


RCGS Resolute is speciaal gebouwd voor het varen van poolexpedities met reizigers. De RCGS Resolute is ontworpen voor comfort, modern en goed uitgerust. De faciliteiten zijn boven gemiddeld. Het schip heeft de hoogste ijsklasse en doordat ze is uitgerust met propellers van roestvrij staal, hoge-dichtheid staalplaten en kleine frame-afstanden op haar romp, gaat de RCGS Resolute verder in het ijs, waar andere schepen dit gewoon niet kunnen.
Naast de krachten zorgen de ongeëvenaarde stabiliteit, in combinatie met superieure snelheid van dit schip ook voor meer tijd op uw bestemming en meer flexibiliteit met reisplanning - een kritieke factor in polaire wateren waar ijs en weersomstandigheden soms dagelijkse plannen dicteren.

 

Alle reizen van RCGS Resolute bekijken.

Schip informatie


 • NAAM
 • RCGS Resolute
 • PASSAGIERS
 • 146
 • BEMANNING
 • onbekend
 • LENGTE
 • 122,8 meter
 • SNELHEID
 • 14 knopen

DEKPLAN


HUTTEN


 • Driepersoonshut

  Deze hutten bevinden zich op dek 3 en bieden de mogelijkheid voor één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een derde Pullman opklapbed, dat indien nodig uit de muur kan worden geklapt. Een hoekje is ingericht bij de patrijspoorten met een bureau, een stoel, een ruime opslag en eigen sanitaire voorzieningen. Een flatscreen-entertainmentsysteem is ook inbegrepen. Deze hutten bieden gemakkelijke toegang tot de expeditieruimte en de gangway.


 • Tweepersoonshut

  Deze ruime en goed ingerichte hutten bevinden zich op dek 4 en hebben de optie voor één tweepersoonsbed of twee aparte bedden. De hutten zijn uitgerust met een een comfortabele lounge bij het grote raam, een bureau en stoel, ruime kastruimte en eigen sanitaire voorzieningen met douche. Een flatscreen-entertainmentsysteem is ook inbegrepen. Deze hutten bieden gemakkelijke toegang tot de grote eetzaal op het schip en de cadeauwinkel.


 • Superiorhut

  De Superior hutten liggen op dek 5 en bieden de mogelijkheid om één queensize bed of twee eenpersoonsbedden te plaatsen. De hutten zijn uitgerust met een comfortabele lounge bij het grote raam, een bureau en stoel, ruime opslag en eigen sanitaire voorzieningen met douche. Er is ook een entertainmentsysteem met een flatscreen aanwezig. Deze hutten bieden gemakkelijke toegang tot de voorste trap naar de brug op dek 6 en de voorste observatielounge op dek 7.


 • Superior PLUS

  Superior Plus hutten bevinden zich in het midden van het dek 5. Ze zijn ruim en goed ingericht met de optie voor één groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er is een comfortabele lounge bij het grote raam, een bureau en stoel, een ruime kast van vloer tot plafond en een eigen badkamer met een douche. Er is ook een entertainmentsysteem met een flatscreen aanwezig. Deze hutten zijn centraal gelegen op het schip en bieden gemakkelijk toegang tot de achtergelegen observatieruimte met panoramisch uitzicht en de eetzalen van het schip.


 • Shackleton Suite

  De Shackleton Suites bevinden zich op dek 6. De suites zijn voorzien van het comfort van een aparte zithoek met een bureau, grote kamerhoge kasten en een eigenbadkamer met een douche. Er is ook een entertainmentsysteem met een flatscreen aanwezig.
  Het slaapgedeelte heeft de optie voor één groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met opgewaardeerd linnengoed / kussens. Deze suites bieden gemakkelijke toegang tot de scheepsbrug, de bistro en observatieplekken buiten. De panoramische observatie-lounge en recreatievoorzieningen bevinden zich ook in de buurt op dek 7.


 • One Ocean Suite

  De One Ocean Suites liggen op dek 6 en bieden een vorstelijke hoeveelheid ruimte (44m2!). De slaapvertrekken zijn voorzien van een queensize bed met opgewaardeerd linnengoed en kussens. De suite heeft een comfortabele zithoek met een fenomenaal uitzicht en een heerlijke loungebank met bijpassende club chairs, een groot bureau, ruime kamerhoge kasten en ruime sanitaire voorzieningen met zowel een douche als een bad. Er is ook een entertainmentsysteem met een flatscreen aanwezig.
  Deze suites bieden gemakkelijke toegang tot de scheepsbrug, de bistro en observatieplekken buiten.
  De panoramische observatie- en recreatievoorzieningen bevinden zich in de buurt op dek 7.


FACILITEITEN


Twee aparte bar- en loungeruimtes met 180 graden uitzicht en een prachtig gevulde bibliotheek bieden ideale plekken om te ontspannen of wat te lezen.
De heerlijke maaltijden die door het culinaire team voor u worden bereid, worden genoten in een van onze twee eetzalen, waarvan er één is voorzien van ons populaire bistromenu, dat snelle en gemakkelijke maaltijden biedt voor degenen die voorrang geven aan een time-out aan dek. Beide eetzalen hebben ruime en open zitplaatsen in combinatie met moderne meubels en grote ramen met 180 graden uitzicht.
Andere faciliteiten zijn de presentatieruimte in theateropstelling, een cadeauwinkel, een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een jacuzzi, een sauna en een stoombad en een zoutwaterzwembad.

Alle reizen voor RCGS Resolute


Driepersoonshut Tweepersoonshut Superiorhut Superior PLUS Shackleton Suite One Ocean Suite
Driepersoonshut Tweepersoonshut Superiorhut Superior PLUS Shackleton Suite One Ocean Suite
Download Tabel