Omschrijving van Sea Spirit


Net als sommige vogels die we in het Noordpoolgebied en Antarctica zien tijdens onze reizen volgt het schip de Sea Spirit trekvaardig de zon, in de zomer naar het noorden en in de winter naar het zuiden, altijd klaar voor spontane ontdekkingen - een groep walvissen, een familie van ijsberen of een gletsjerbergvergezicht. Het schip is relatief klein en zeer goed manoeuvreerbaar en in staat om de smalle fjorden van Oost-Groenland te bevaren en de kleine baaien van Spitsbergen binnen te gaan. Aan boord is het schip gemoedelijk en comfortabel, de faciliteiten zijn boven gemiddeld.

Alle reizen van Sea Spirit bekijken.

Schip informatie


 • NAAM
 • Sea Spirit
 • PASSAGIERS
 • 114
 • BEMANNING
 • 72
 • LENGTE
 • 90,6 meter
 • SNELHEID
 • 15 knopen

DEKPLAN


HUTTEN


 • Driepersoonshut

  De driepersoonshutten zijn uitgerust met twee aparte bedden en een comfortabele slaapbank. De hutten bevinden zich op het Oceanus dek en hebben een raam, twee kledingkasten en een eigen badkamer. Voorzieningen omvatten: kluisje op de kamer, koelkast, satelliettelefoon, tv / dvd, individuele temperatuurregeling en een haardroger. De oppervlakte is gemiddeld 21 m2.


 • Main Deck Suite

  Deze hutten zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden of één groot tweepersoonsbed. De hutten bevinden zich op het Main dek en hebben minimaal twee patrijspoorten. Voorzieningen zijn onder andere: een eigen badkamer, een kluisje op de kamer, een koelkast, satelliettelefonie, tv / dvd, individuele-temperatuurregeling en een haardroger. De oppervlakte is gemiddeld 23m2.


 • Classic Suite

  Deze hutten zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden of één groot tweepersoonsbed. De hutten bevinden zich op het Oceanius dek en hebben een raam, twee kledingkasten. Voorzieningen zijn onder andere: een eigen badkamer, een kluisje op de kamer, een koelkast, satelliettelefonie, individuele tv / dvd, individuele temperatuurregeling en een haardroger. De oppervlakte is gemiddeld 21m2.


 • Superior suite

  Superior Suites bevinden zich op het Club dek. Deze hutten zijn voorzien van twee aparte bedden of één groot tweepersoonsbed. Het raam biedt uitzicht op een buitengang van het Club Dek. Voorzieningen zijn onder andere: eigen badkamer, inloopkast of kledingkast, kluisje op de kamer, koelkast, satelliet-telefoon toegang, TV / DVD, individuele temperatuurregeling, haardroger. De oppervlakte is gemiddeld 20m2.


 • Deluxe suite

  De ruime Deluxe Suites met balkon bevinden zich op het Sports dek. Kies uit twee aparte bedden of één groot tweepersoonsbed. Een glazen schuifdeur leidt naar een eigen balkon. Deze suites hebben een inloopkast of een kledingkast. Voorzieningen zijn onder andere een eigen badkamer, een kluisje op de kamer, een koelkast, satelliet-telefoon, tv / dvd, individuele temperatuurregeling en een föhn. De oppervlakte is gemiddeld 24m2.


 • Premium Suite

  De royale Premium Suites bevinden zich op het Sun dek. De hutten zijn uitgerust met twee aparte bedden of één groot tweepersoonsbed. De hutten hebben toegang tot het eigen balkon door een glazen schuifdeur. Voorzieningen zijn onder andere: een eigen badkamer, een loungeruimte, een kluisje op de kamer, een koelkast, satelliettelefonie, tv / dvd, individuele temperatuurregeling en een haardroger. De oppervlakte is gemiddeld een royale 30 m2.


 • Suite van de eigenaar

  Deze elegante suite is gelegen op het Sun dek. De suite is ontworpen om mensen te kunnen ontvangen en heeft een aparte woonkamer met een spel-en gezelschapsgedeelte. Een BOSE-stereosysteem biedt achtergrondmuziek of u kunt video's kijken op de HD-plasma-tv. Glazen schuifdeuren leiden naar uw eigen terras. Uw badkamer is uitgerust met een bubbelbad (jetted bathtub). Een slaapbank is geschikt voor een eventuele derde persoon. De oppervlakte is 43 m2.


FACILITEITEN


Er is een restaurant en een bistro, twee lounges, een bar, een presentatieruimte en een bibliotheek. Verder is er een klein hospitaal, een fitnessruimte en een lift.

Alle reizen voor Sea Spirit


Driepersoonshut Main Deck Suite Classic Suite Superior suite Deluxe suite Premium Suite Suite van de eigenaar
Driepersoonshut Main Deck Suite Classic Suite Superior suite Deluxe suite Premium Suite Suite van de eigenaar
Download Tabel